четвер, 13 грудня 2012 р.

ЧЕКАЄМО У БІБЛІОТЕЦІ!!!


ПЕРША КНИГА У ФОРМАТІ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ:
«ЩОДЕННИК. RE:MAKE»

Літературно-мистецький проект «Щоденник. Re: make» - книга колективної творчості, створена у форматі соціальної мережі. Організатори прагнули не просто показати текстове «листування» учасників, але й посилити таке сприйняття, створивши простір віртуальної мережі на папері. Книга складається з трьох тематичних блоків – кохання, часу та тіла.
Концепція проекту в тому, що автори писали тексти-повідомлення наступникові, який підхоплював слова попередника й передавав повідомлення далі. Одна з вимог – учасники знали лише частину текстів, написаних перед ними, а далі самостійно продовжували сюжет. Як зазначають організатори проекту, Олександр Козинець та Сергій Русаков, у проекті взяло участь 73 молодих письменників з різних куточків України, і 12 сучасних письменників: Олег Короташ, Дмитро Лазуткін, Максим Кідрук, Любко Дереш, Владислав Шубєнков, Павло Коробчук, Ірина Цілик, Богдана Матіяш, Альбіна Позднякова, Галина Крук, Світлана Богдан, Ірина Шувалова.
 «Відбір учасників тривав 3 місяці. Ми отримали понад 200 листів. Разом з експертами ми відібрали лише 75 осіб. Вік претендентів коливався від 14 до 43 років. Географія – майже вся Україна й українська діаспора Німеччини, Польщі. Найактивнішими були міста Львів, Київ, Донецьк, Полтава», – повідомляє Олександр Козинець, автор ідеї проекту. Учасників «Re: make’а» відбирали Ірен Роздобудько, Андрій Кокотюха та Оксана Тищенко. Кому саме вони дали шанс і що вразило їх у ході підготовки книги – дізнавайтесь на презентації. Також матимете змогу безпосередньо поспілкуватися з організаторами проекту, поставити запитання учасникам та придбати книгу.

Чекаємо на Вас! Вхід вільний!

Адреса: Київ, вул Пирогова, 9, м. «Університет» (Центральний корпус НПУ імені М.П. Драгоманова). Вхід вільний.
Більше про проект читайте на блозі чи моніторте подію на ФБ 

Немає коментарів:

Дописати коментар