суботу, 14 травня 2011 р.

УЧАСНИК ПРОЕКТУ НАПИСАВ ВІДРАЗУ ТРИ ЧАСТИНИ «РИМЕЙКУ»!

Олександр Портнов, учасник «Щоденника. Re: make» написав на своєму блозі відразу про кохання, про час та тіло. І не лише написав три логічно завершені розділи, а ще й переклав тексти англійською та німецькими мовами!
«Взяти участь в проекті «Re: make щоденник» мене надихнуло, в першу чергу, бажання внутрішнього літературного самовираження. Я думаю це потреба закипає десь в глибоко середині кожного, а приходить час – вона проривається на зовні.
Носити в собі тисячі думок які, можливо, стануть літературою важко, і ще важче коли вони лежать мертвим багажем на серці. Тому теми: «12 місяців кохання», «У Києві нуль годин» та «Я відкриваю тіло через дотик» – це лише початок, який можна продовжити і який насправді вже до цього був написаний десь в повсякденному житті, або був від народження і лише чекав свого часу…
Тому, варто нам почати відлік часу та нагріти температуру до кипіння в бік сучасної української літератури чим по скоріше. Це ще одна з причин, заради якої я взяв участь у проекті «Re: make..» і раджу приєднатися іншим», – говорить Олександр.

Ознайомитись із текстами учасника ви можете тут – http://alexandrgalevic.blogspot.com/
Будемо раді, якщо й Вас літературно-мистецький проект «Щоденник. Re: make» надихатиме на творчість!

Немає коментарів:

Дописати коментар