понеділок, 28 березня 2011 р.

Колективне текстотворення розпочато!

Раді повідомити Вам, що процес колективного текстотворення в рамках літературно-мистецького проекту Re: make щоденник розпочато!!! Незважаючи на те, що прийом заявок на участь у проекті триває до кінця квітня 2011 року, перші 50 претендентів вже дізналися рішення експертів. Хочемо привітати тих, хто став повноправним учасником, а тих, кому не вистачило потрібної кількості балів, закликаємо не засмучуватися! Пам’ятайте, що оцінка є суб’єктивною. Особливо, якщо це оцінка короткого есе. Тож, не опускайте руки і пробуйте свої сили в інших творчих проектах!! Бажаємо успіху Вам!
Решта претендентів дізнаються рішення експертів після 15 квітня, а список усіх учасників проекту ми оприлюднимо на початку травня 2011 року. Також повідомляємо, що у квітні-травні на нашому блозі з’явиться окремий розділ, де ми опублікуємо кращі пробні есе.
Процес написання текстів триватиме до кінця 2011 року. Кожному учаснику відводиться 5-7 днів для написання текстів. У разі недотримання правил учасник буде виключений з проекту. Просимо всіх учасників набратися терпіння, а також розуміння того, що від оперативності та відповідальності кожного автора залежатиме як швидко буде завершено роботу над проектом.

Зичимо Вам творчих успіхів і цікавого досвіду колективної творчості!

2 коментарі:

  1. Але коли почнеться вже сама робота над текстом? Коли чекати на завдання?

    ВідповістиВидалити
  2. Проект "Щоденник"9 квітня 2011 р. о 13:33

    Робота над текстами вже триває. Організатори самі визначають послідовність учасників і передають їм тексти.
    Коли дійде Ваша черга, Ви приєднаєтесь.
    Крайній термін колективного творення - до кінця вересня 2011 року

    ВідповістиВидалити