понеділок, 10 грудня 2012 р.

У КИЄВІ ПРЕЗЕНТУЮТЬ "ЩОДЕННИК RE:MAKE" - ПЕРШУ КНИГУ У ФОРМАТІ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ

18 грудня 2012 року о 18 годині в Науковій бібліотеці Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова (м. Київ, вул. Пирогова 9) буде презентовано літературно-мистецький проект «Щоденник Re: make». Це друга книжка від творців колективних текстів. Першим був проект «Щоденник», презентований у 2010 році.


«Щоденник Re: make» складається з трьох тематичних блоків – кохання, часу та тіла. Головною вимогою було те, що учасники знали лише частину текстів, написаних перед ними, а далі самостійно продовжували сюжет. Ще одна «родзинка» видання – книга видана у форматі соціальної мережі. Автори прагнули не просто показати текстове «листування» учасників, але й посилити таке сприйняття, створивши простір віртуальної мережі на папері.

Як зазначають самі організатори – Олександр Козинець та Сергій Русаков, окрім творчої молоді з різних куточків України, до книги увійшли тексти 12 сучасних письменників: Олега Короташа, Дмитра Лазуткіна, Максима Кідрука, Любка Дереша, Владислава Шубєнкова, Павла Коробчука, Ірини Цілик, Богдани Матіяш, Альбіни Позднякової, Галини Крук, Світлани Богдан, Ірини Шувалової.

Учасників «Re: make’а» обирали експерти – Ірен Роздобудько, Андрій Кокотюха та Оксана Тищенко. Кому саме вони дали шанс і що вразило їх – дізнавайтеся на презентації.

Вхід вільний. Книгу можна придбати на презентації.

Адреса: Київ, вул Пирогова, 9, м. «Університет» (Центральний корпус НПУ імені М.П. Драгоманова).


Немає коментарів:

Дописати коментар