понеділок, 28 січня 2013 р.

20 ЛЮТОГО 2013 РОКУ - ВСІ НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ!


Колективна творчість у дії: літературно-мистецький проект «Щоденник. Re: make» (Київ).

Дата події: 20.02.2013 18:00

Книгарня «Є» та видавництво «Фенікс» запрошують на презентацію книжки літературно-мистецького проекту «Щоденник. Re: make» - результат колективної творчості 73 учасника з різних куточків України та 12 провідних письменників сучасності. Захід відбудеться 20 лютого.

Початок о 18:00.

Про проект:
Кохання, час і тіло головні герої книжки, яку організатори вирішили зробити у форматі соціальної мережі
Проект «Щоденник. Re: make» це вже друга спроба практики колективного написання книжки багатьма авторами одразу, і схожа за концепцією з реалізованим і виданим у 2010 році проектом «Щоденник». Однак, упорядники наголошують, що даний проект є більш зрілим і цікавішим, бо включає в себе, крім молоді, цілу когорту сучасних письменників: Олега Короташа, Дмитра Лазуткіна, Максима Кідрука, Любка Дереша, Владислава Шубєнкова, Павла Коробчука, Ірину Цілик, Богдану Матіяш, Альбіну Позднякову, Галину Крук, Світлану Богдан, Ірину Шувалову.
Потрапити до проекту теж було непросто учасники проходили відбір у експертів, серед яких були Ірен Роздобудько та Андрій Кокотюха. Вони дали шанс 73 учасникам, а чи оправдали учасники очікування експертів? Дізнавайтеся 20 лютого 2013 року.

Більше про проект http://shchodennyk.blogspot.com/

У заході візьмуть участь автори текстів книжки: як відомі українські письменники, так і ті, які роблять щойно перші кроки в літературі.

***

Адреса книгарні «Є»:

вул. Лисенка, 3,
м. «Золоті Ворота»

Вхід вільний.

Медіапартнер заходу тижневик «Український тиждень».

Немає коментарів:

Дописати коментар