вівторок, 1 травня 2012 р.

НОВИНИ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ ТА ПІВФІНАЛ ГОЛОСУВАННЯ

Коротко про головне. І окремо будемо вдячні за поширення інформації!

1. Запрошую Вас у четвер 3 травня на спільний вечір двох чудових поетів, Василя Карп"юка та Івана Андрусяка, який традиційно відбудеться в гостинній бібліотеці Могилянки. у рамках вечора буде презентовано книжку Василя Карп"юка "Brustury".
початок - о 18.00 у 25 аудиторії Бібліотеки Антоновичів (вул. Сковороди, 2, вхід до бібліотеки через браму Староакадемічного корпусу).

Василь Карп’юк пише так, як йому пишеться, не хизується, не епатує, не провокує і навіть не надто прагне справити враження. Йому досить бути собою. Таким, яким хочеться бути саме цієї миті й саме в цьому вірші. А читач уже хай собі вирішує, пасує йому це, чи ні.

Якщо поезія — це мова, то поет – той, хто користає з усіх можливостей мови і намагається вийти поза їх межі. Саме так мислить Іван Андрусяк, поет, який не шукає простих шляхів, який воліє писати і мислити.



2. Вітаю нашу учасницю Катерину Яковленко з тим, що її журнал (головним редактором якого вона стала на 24 години) отримав перше місце на Параді видавничих ідей "Штурмових загонів Гуттенберга" Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Журнал можна подивитись тут:  http://issuu.com/katerynaiakovlenko/docs/donetsk24 Скоро це буде постійний проект.

3. Окремо зазначу, що наш проект "Рімейк" пройшов півфінал, тож дуже потрібна ваша підтримка! Кожен ваш голос - крок до спільної мрії! Підтримаймо сучасну українську літературу! Голосувати можна тут і двічі: через контакт та фейсбук. Як це зробити - див нижче



Немає коментарів:

Дописати коментар