неділю, 13 листопада 2011 р.

НОВИЙ ВІРУС - Art «Meme» Movement

Art «Meme» Movement|Мистецький рух «Мем» - команда ініціативних, креативних особистостей, яка несе вірус культурної інформації і одночасно новий світогляд.


Журнал «Meme» - це знаряддя для поширення і таким чином розвитку вірусу мистецтва, створення середовища для розвитку мистецтва.

Творча людина шукає можливості реалізації своїх ірраціональних потреб. В розрізі творчого розвитку домінують естрадно-популярні види мистецтва, тоді як кількість проектів, що дають змогу проявити себе, як фотограф, художник, журналіст, дизайнер та інше значно менше.
В середовищі зубожіла кількість якісних культурних продуктів, що в свою чергу звужує й до того в край вузьке коло їх споживачів на ряду з деструктивними елементами суспільства.
Відповідно до зміни світогляду сучасної молоді, відбувається засмічення культурної та творчої свідомості, знижується ефективність класичних інструментів поширення культурної та творчої інформації, а також зменшується значення культурних засад та творчих поривань серед нового глобалізованого покоління. В середовищі наявні застійні мовні бар’єри та злоякісні стереотипи.


Мета проекту: Розвиток культурного рівня та сприяння реалізації творчого потенціалу серед молоді

Завдання проекту:
·         Пошук та підтримка талановитої молоді в їх творчих починаннях в сфері публіцистики, літератури, фото-художньому мистецтві, дизайну, графіки, живопису, музики, театру та ін.
·         Поєднання творчого, культурного та соціального проявів суспільного життя та поширення гену культурної інформації
·         Створення культурного продукту, як одного із інструментів для вирішення поставлених задач, а саме мультимовного (українсько-англійсько-російського), квартального, публіцистично-художнього, електронного журналу «Мем», відповідно до засад та принципів мистецького руху

Метод досягнення поставлених завдань:
Організація колективного творчого процесу, проведення заходу «Журнал за 24 години». Проведення культурних презентацій, дискусій, читань та інших культурних заходів.

До участі в створенні нового електронного видання запрошуються молоді люди, що відчувають потяг до:
·         Образотворчого мистецтва
·         Фотографії
·         Журналістики
·         Лінгвістики, редакторської справи
·         Культурології, мистецтвознавства, психології
·         Літературного мистецтва
·         Поліграфічної справи (Верстки та дизайну)
·         PR та брендингу
·         Молоді, креативні та ініціативні люди

Цільова аудиторія: талановита, ініціативна та креативна молодь віком від 18 до 30 років

Для участі необхідно заповнити анкету, або надіслати короткого листа на art.meme.movement@gmail.com

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках та комюніті:


issuu.com/artmm, art.meme.movement@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар