неділю, 13 листопада 2011 р.

СПОВІДЬ ПРОДУКТІВ ПРОДОВЖЕНО!

Зацікавленість проектом «Про дайте їсти» виявилась більшою, ніж очікували організатори, тому було вирішено продовжити відбір тур та зробити проект всеукраїнським!
С початку відбору було подано достатню кількість анкет і пробних текстів, але бажання створити справжній «їстівний» проект підштовхує творців продовжити пошуки «письменників без ГМО» (за висловлюванням братів Капранових), нового формату літератури екологічного спрямування і обрати більше учасників!
Відбір триватиме до 15 грудня 2011 р. Результати відбіркового туру будуть оприлюднені до 20 грудня 2011 року. Чекаємо на ваші тексти!
 (фото з сайту pravda.cc.ua)
Довідка:
Концепція проекту «Про дайте їсти» полягає у колективному творенні текстів від імені продуктів харчування, про вміст у них ГМО, прогнози якими будуть модифіковані продукти через кілька років «Це буде сповідь продуктів, які нарешті розкажуть всю правду про себе», – загадково підкреслюють організатори.
Претенденти надсилають коротке есе організаторам (документ Word, Times New Roman, 14 кеглів, до 4 тис символів з пробілами) на адресу proisty@i.ua, де від імені продукта (продукт обирається на власний розсуд) показують свій політ фантазії про те, що б хотіли нам сказати про себе продукти харчування, якби вміли говорити. Окрім тексту, окремим файлом, кожний претендент надсилає свої контакти, де вказує прізвище ім’я, мейл та телефон.
Результатом літературно-екологічного проекту «Про дайте їсти» стане презентація електронної книги.
Детальніше про проект «Про дайте їсти» можна дізнатися за телефоном 0976719609 (Женя Нікітчук).
Організатори: Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, газета «Педагогічні кадри».
Автори проекту: викладачі НПУ імені М.П. Драгоманова, творці проектів «Щоденник» та «Re: make щоденник» Олександр Козинець та Сергій Русаков.
За новинами проекту слідкуйте на блозі http://shchodennyk.blogspot.com/


(Фото з сайту tsn.ua)

Немає коментарів:

Дописати коментар