вівторок, 8 листопада 2011 р.

ПРОЕКТ "ПРОдайте їсти" СТАЄ ВСЕУКРАЇНСЬКИМ!

Організатори вирішили розширити рамки літературно-екологічного проекту "ПРОдайте їсти" і зробити його ще масштабнішим! Термін подачі заявок на участь у конкурсі продовжено до 15 грудня 2011 року!


Концепція проекту полягає у колективному творенні текстів про продукти харчування, вміст у них ГМО, перспективи складу продуктів через кілька десятків років. «Це буде сповідь продуктів, які нарешті розкажуть всю правду про себе», – загадково підкреслюють організатори.
Готові спробувати свої зусилля? То ж не гайте часу і надсилайте коротке есе (документ Word, Times New Roman,14 кеглів, до 4 тис символів з пробілами) на адресу proisty@i.ua, де від імені продукта (продукт обирається на власний розсуд) покажіть свій політ фантазії про те, що б хотіли нам сказати про себе продукти харчування, якби вміли говорити. Окрім тексту, окремим файлом, кожний претендент надсилає свої контакти, де вказує прізвище ім’я, мейл та телефон.

Результати відбіркового туру будуть оголошені в кінці грудня. Лише 25 претендентів стануть учасниками проекту. Приєднуйтесь до нової творчої команди!

Немає коментарів:

Дописати коментар