понеділок, 28 березня 2011 р.

Колективне текстотворення розпочато!

Раді повідомити Вам, що процес колективного текстотворення в рамках літературно-мистецького проекту Re: make щоденник розпочато!!! Незважаючи на те, що прийом заявок на участь у проекті триває до кінця квітня 2011 року, перші 50 претендентів вже дізналися рішення експертів. Хочемо привітати тих, хто став повноправним учасником, а тих, кому не вистачило потрібної кількості балів, закликаємо не засмучуватися! Пам’ятайте, що оцінка є суб’єктивною. Особливо, якщо це оцінка короткого есе. Тож, не опускайте руки і пробуйте свої сили в інших творчих проектах!! Бажаємо успіху Вам!
Решта претендентів дізнаються рішення експертів після 15 квітня, а список усіх учасників проекту ми оприлюднимо на початку травня 2011 року. Також повідомляємо, що у квітні-травні на нашому блозі з’явиться окремий розділ, де ми опублікуємо кращі пробні есе.
Процес написання текстів триватиме до кінця 2011 року. Кожному учаснику відводиться 5-7 днів для написання текстів. У разі недотримання правил учасник буде виключений з проекту. Просимо всіх учасників набратися терпіння, а також розуміння того, що від оперативності та відповідальності кожного автора залежатиме як швидко буде завершено роботу над проектом.

Зичимо Вам творчих успіхів і цікавого досвіду колективної творчості!

понеділок, 21 березня 2011 р.

РАДА ЕКСПЕРТІВ ПРОЕКТУ "Re: make ЩОДЕННИК".

Організатори вирішили привідкрити завісу таємниці і назвати представників ради експертів літературно-мистецького проекту "Re: make щоденник". Ось імена тих, хто знайомився з пробними текстами і від чийого рішення залежала подальша участь кожного претендента в проекті:

Ірен Роздобудько - українська журналістка, письменниця, поетеса, книжковий ілюстратор. Учасниця першого "блоку письменників" "Щоденника".

Андрій Кокотюха - сучасний український письменник, журналіст. Писав заключне слово до першого "Щоденника".

Оксана Тищенко - старший науковий співробітник Інституту української мови НАН України, кандидат філологічних наук. Моральна підтримка в обох проектах.  

Окремо хочемо зазначити, що організатори залишають за собою право остаточного рішення щодо подальшої участі кожного претендента.
Уже в перших числах квітня 2011 року організатори повідомлять рішення експертної ради тим претендентам, хто надсилав свої тексти протягом лютого-березня 2011 року.
Чекати залишилося недовго!  
Звертаємо Вашу увагу на те, що прийом заявок триває до 30 квітня 2011 року. Якщо Вам цікавий наш проект і Ви справді готові творити якісну, цікаву сучасну українську літературу разом з нами - чекаємо Ваших заявок на адресу shchodennyk@gmail.com.


середу, 2 березня 2011 р.

Re:make новини

До 30 квітня 2011 року продовжується прийом заявок на участь у літературно-мистецькому проекті "Re: make щоденник". Хто не встиг надіслати пробні есе до 1 березня, має можливість виправитися і подати свій текст до 15 числа цього місяця.
А тим часом, експертна рада розпочала свою роботу. Перші пробні есе вже на розгляді. Протягом місяця стане відомо хто з претендентів став учасником проекту. Чекати залишилось недовго.
Організатори вирішили поки тримати у таємниці хто саме ввійшов до ради експертів.