пʼятницю, 7 грудня 2012 р.

НАШІ ПРОЕКТИ НА ВІКІПЕДІЇ!

Тепер знайти інформацію про наші проекти стало простіше! Ми створили на кожний проект окрему сторінку! Тож поїхали!

Отже, першим ми презентували літературно мистецький проект "Щоденник". Принагідно нагадаємо, що робота над проектом тривала 3 роки а книга з однойменною назвою була презентована 6 жовтня 2010 року в Києві в книгарні "Є.

Більше про проект читайте на сторінці Вікіпедії


Другим був презентований літературно-екологічний проект ПРОдайте їсти". Не дивлячись на те, проект ПРОдайте їсти" є третім проектом, який запустили організатори, все ж його вдалося завершити і презентувати швидше, ніж літературно-мистецький проект "Щоденник. Re: make".
Спочатку організатори говорили про те, що книга буде лише електронною, але все невеликим тиражем презентували "ПРОїсти" 25 травня 2012 року в Києві в НПУ імені М.П, Драгоманова.

Більше про проект читайте на сторінці Вікіпедії, а скачати книгу можна тут. Незабаром книга для безкоштовного скачування буде доступна на інших популярних ресурсах.


Третім підготовленим виданням (і другим за часом створення) є літературно-мистецький проект  "Щоденник. Re: make". Робота над проектом розпочалася 2 лютого 2011 року. Завершений у грудні 2012 року. Має багато відмінностей від "Щоденника та значно розширений формат! 

Більше про проект читайте на сторінці Вікіпедії,


Залишилось дочекатися презентації "Рімейка! Запрошуємо всіх охочих! Уважно стежте за нашими оновленнями!




Немає коментарів:

Дописати коментар