пʼятницю, 27 травня 2011 р.

ПЕРША ЗУСТРІЧ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ "RE: MAKE ЩОДЕННИК" У КИЄВІ

26 травня 2011 року у стінах Національного педагогічного університету імені Драгоманова організатори збирали учасників проекту "Re: make ЩОДЕННИК" міста Києва.
Більша частина авторів була присутня. На зустрічі було обговорено всі технічні моменти колективного творення, терміни написання, дизайн нової книги. Організатори врахують побажання учасників, і маємо надію, що книга проекту "Re: make ЩОДЕННИК" буде ще яскравішою та змістовнішою. Для цього потрібні художники, фотографи, дизайнери, редактори… Ми відкриті до співпраці і просимо учасників допомогти нам знайти таку творчу команду серед кола Ваших знайомих.

Під час зустрічі декотрі учасники виявили бажання написати про проект в різні друковані та Інтернет видання, відзняти сюжет. Враховуючи віддаленість усіх інших учасників від Києва, пропонуємо тим, хто має таку можливість, у своїй місцевості написати про проект "ЩОДЕННИК". Організатори готові дати інтерв’ю та обговорити аспекти, які варто висвітлити широкому загалу.

Думка кожного з Вас є важливою, а допомога – тим більше. Тож чекатимемо пропозицій від авторів проекту з інших куточків України.

Немає коментарів:

Дописати коментар