вівторок, 23 липня 2013 р.

Стара пісня ПРО головне: про ПРОдайте їсти


Друзі! Щоб ви не забували влітку не лише про проект "Щоденник. Re: make", а й про літературно-екологічний проект "ПРОдайте їсти", розміщуємо відгук учасниці проекту Ольги Мацо з Ужгорода:

"В Україні виявлено продукти харчування, що говорять, серед них - ужгородське яблуко.

Ці продукти їстівні, мають звичайний вигляд, необмежений словниковий запас, часом навіть «підвішений язик», а ще полюбляють фотографуватися. Ви спитаєте, де можна знайти такі продукти і як їх розпізнати? Будь-де: на базарі, в супермаркеті чи совдепівському гастрономі, а то й на власному чи сусідському огороді. Продукти зі здібностями до спілкування водяться в різних куточках України, в тому числі і в Ужгороді, варто тільки виявити бажання поговорити з ними. І будьте певні: послуги перекладача з продуктової мови не знадобляться.
«Хм… Ну зрозуміло, що надворі 21 століття, 2013 рік, науково-технічний прогрес, різні новітні технології, ГМО і всяке таке, але… щось тут не те», - скажете Ви і матимете рацію. Можливо, справа у споживачах таких продуктів? Адже категорію осіб, що розмовляли із харчами, становлять письменники-початківці, які створили такий собі практичний посібник по спілкуванню із продуктами харчування. Продуктово-людські перемовини занесено до електронної книги всеукраїнського літературно-екологічного проекту «ПРОдайте їсти», ідея якого належить Олександру Козинцю та Сергію Русакову."

Далі буде...
Нагадуємо, що книгу можна скачати тут