середу, 26 жовтня 2011 р.

ВІН. ВОНА. ВОНИ... КОЛИ Ж МИ?

Повідомляємо вам приємну новину!
Учасник нашого проекту, поет Тимофій Федорець у Дніпропетровську проезентував уже другу свою книгу під назвою "Він. Вона. Вони". Вітаємо автора з виданням книги!
Про те, як проходила презентація можна дізнатися більше, перейшовши за посиланням. Про самого автора читайте тут. Там також можна знайти його твори.

суботу, 8 жовтня 2011 р.

ВИСТАВКА РОБІТ ПРОЕКТУ DOC.ART

Учасниця нашого проекту, Ірина Маркова на днях презентувала виставку робіт власного проекту "Doc.art". 
Дуже приємно, що окрім українців, свої роботи подали учасники з інших країн.
Цікавими були роботи Максима Кириченка, Аріадни Візіри, учасників з Ізраїля, Венесуелли, Німеччини, США, Чілі.

Оремо відзначимо, що ще одна учасниця нашого проекту Ірина Грицюк долучилася до "Doc.artу" і представила відразу кілька робіт!

Сама Ірина Грицюк так відгукується про даний проект:
"Doc.art - проект, цікавий мені вже самою ідеєю. Рідко трапляється, щоб для створення малюнка використовувалися виключно загальноприйняті норми і класичні засоби. Чим більше розвивається людина, тим більше нового, нестандартного, оригінального з'являється у її ідеях. Із появленням комп'ютерної техніки можливостей для експериментів стало ще більше. Чомусь так є, що завжди знаходяться люди, яким не подобаються загальноприйняті стандарти і вони щось змінюють, вносять корективи, доповнюють... Так з'явилося багато напрямів зокрема у мистецтві, знаючи про які, Мікеланжело і  Далі, напевно, схопилися б за голову. Так народились Графіті, Боді-Арт і Цифрова Скульптура. Головне те, що хоче сказати творець, а яким способом це буде зроблено - справа фантазії. Тоді чому б не спробувати і такий спосіб? Можливо, поки-що голосно говорити про результати проекту як про самостійний напрям у мистецтві, однак текстовий редактор теж може бути одним із художніх інструментів - це вже факт. 
Оформлюючи текстові документи, ми ж використовуємо якісь рамки, кольори, шрифти, форми і їх ефекти, одним словом засоби текстового редактора. Хіба вже тоді не треба проявляти якогось творчого підходу?"

Хочеться, щоб і інші учасники були більш активними!


Вітаємо дівчат з цікавим успішним проектом!
Фоторепортаж має бути найближчим часом.

А проглянути роботи можна тут