суботу, 24 вересня 2011 р.

НОВИНИ УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ

Приємно знати, що учасники нашого проекту, окрім "Щоденника", проявляють себе в інших проектах та літературно-мистецьких напрямках.
Сьогодні дві Катерини запрошують вас відвідати наступні заходи:

Катерина Луганська, учасниця "Рімейку", запрошує на музично-поетичний вечір, який відбудеться 1 жовтня у Києві. Всі деталі фестивалю - на афіші 


Катерина Яковленко є одним з організаторів "Живого буккросингу" в Донецьку, який відбудеться 30 вересня у Всесвітній день бібліотек. Ось посилання на зустрічі у соціальних мережах: http://vkontakte.ru/club29841957 та http://www.facebook.com/event.php?eid=159074820847709. Донеччани та гості міста приєднуйтесь!

Також триває проект Ірини Маркової "doc.art". Детальніше про цей проект дізнавайтеся на нашому блозі 

Приєднуйтесь і перемагайте!

Окремо зазначу, що оновлений розділ "РЕЦЕНЗІЇ ТА ВІДГУКИ ЩОДЕННИКА", де цікаво буде почитати свіжі думки від наших учасниць проекту Олесі Ловкоф та Вікторії Лапко.




вівторок, 13 вересня 2011 р.

ПРО НАШ ПРОДУКТ


"В Украине длится создание оригинального литературного проекта под названием «Re:make щоденник», суть которого заключается в написании книги поочередно разными авторами. Сами организаторы проекта называют эту практику коллективным текстосозданием или экспериментом по интуитивному конструированию сюжетной линии. Книгу, написанную подобным образом, украинская литература встречает впервые.




Сейчас организаторы заняты поиском мецената, который смог бы выделить деньги на печать книги, так как проект не является коммерческим и создается исключительно благодаря волонтерской деятельности привлеченных к нему людей. Однако, не смотря на это, организаторы настроены оптимистично и планируют, что оригинальная книга увидит свет в начале 2012 года."

Хочеш дізнатися більше - читай тут


Фото - Євген Ганаков

пʼятницю, 9 вересня 2011 р.

КРЕАТИВНИЙ ПРОЕКТ «DOC-ART» ЧЕКАЄ ТВОЇХ ШЕДЕВРІВ!

Втомилися від рутини, а звичний Word використовуєте лише для набору текстів? Будь-який документ може бути художнім інструментом для вас!
Учасниця нашого «Рімейка» Ірина Маркова вигадала свій власний креативний проект «doc-art» і радо запрошує усіх учасників «Щоденника» приєднатися! Створіть свій концептуальний візуальний твір мистецтва, використовуючи тільки інструменти текстового редактора Word. Всі представлені роботи будуть показані в режимі он-лайн виставки.

Офлайн виставка буде проходити в Києві  восени цього року.

Термін подання робіт: 1 жовтня 2011 року.

Правила та деталі проекту «doc-art» шукайте тут 


ПОНАД 20 ПИСЬМЕННИКІВ СТВОРЯТЬ ЕЛЕКТРОННУ КНИГУ ЗА ДОБУ

У суботу, 10 вересня 2011 року, понад 20 письменників, а також редактори, дизайнери та ілюстратори зберуться в одному місці, щоби протягом доби створити електронну книгу. За 24 години їм доведеться подолати всі етапи електронного книговидавництва – від ідеї та створення тексту до представлення готового видання. Подібний захід відбудеться вперше в Україні за підтримки міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна», в офісі якої у жовтні 2009 року група медіа-інноваторів створила перший Журнал за 24 години, що поклав початок руху «За 24 години» в Україні.

Серед співавторів першого тому «Електронної книги за 24 години» – Анатолій Дністровий, Андрусяк Іван, Катерина Бабкіна, Лесь Белей, Богдан-Олег Горобчук, Лариса Денисенко, Міла Іванцова, Олена Захарченко, Ірена Карпа, Максим Кідрук, Андрій Кокотюха, Олег Коцарев, Тарас Лютий, Анна Малігон, Оксамитка Блажевська, Антон Санченко, Сергій Батурин, Марина Соколян, Олена Степаненко, Дмитро Стретович, Галина Ткачук, Каріна Тумаєва, Ірина Шувалова, Ксенія Харченко та Ірина Маркова, учасниця нашого проекту "Рімейк щоденник". На очах свідків вони оберуть тему майбутньої книги та візьмуться за її написання. Дещо згодом до творчого процесу підключаться редактори, ілюстратори та дизайнери. Завершальним акордом стане презентація готової книги на екрані електронного рідера. Всі ці етапи відбудуться в одному місці протягом 24 годин.

Електронну книгу творитимуть з 12:00 дня суботи, 10 вересня, до 12:00 дня неділі, 11 вересня 2011 року у Києві. З місця події вестиметься пряма онлайн-трансляція на сторінках PocketBook International у Facebook і Twitter. Хеш-тег у Twitter - #Ebook24. Звіт про подію та перші враження учасників будуть опубліковані на офіційному сайті компанії за адресою www.pocketbook-int.com. Офіційна презентація готового твору відбудеться 4 жовтня 2011 року протягом ContentFest

Детальніше читай тут 

пʼятницю, 2 вересня 2011 р.

СТАНЬ ЧАСТИНОЮ "ЖИВОГО ЛІТОПИСУ"

Хочеш зробити щось корисне та приємне? Не зволікай!

В Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова готується до друку збірка студентської творчості "Живий літопис". Пропонуємо Вам долучитись до видання книги: можна розмістити свою рекламу на сторінках збірки, можлива також фінансова підтримка. Потрібна сума - 3 000 грн. Збірка буде презентована в різних вишах Києва. Видання не є комерційним і розповсюджуватиметься вільно.

Приєднуйся, підтримуй - отримаєш примірник для себе! Пропозиції чекаємо на адресу globus41@ukr.net (Сергію Русакову).
Свій момент лови тут!